Kako blokirati ili ignorirati nekoga na usluzi Google+

Jedna od najvećih pritužbi na usluzi Google+ je količina buke koju generiraju osobe koje ne želite slušati.

Na primjer, kada vas ljudi dodaju u svoje krugove i dijele sadržaj s vama, obavijesti su neodoljive, obavještavajući vas svaki put kad netko s vama podijeli post.

Gnjavaža je dovoljno da vas odvuče s usluge Google+, ali sada je tim Plus izdao rješenje.

Zanemarivanje nekoga na usluzi Google+

Kada ignorirate osobe, njihovi će postovi i sve što su podijelili u vašem "dolaznom" streamu biti uklonjeni. Osim toga, više vas neće biti obaviješteni kada vas spominju.

Odaberite "Zanemari" u padajućem izborniku obavijesti, pored postova u dolaznom streamu. Ili, idite na Krugovi> Osobe koje su vas dodale i odaberite bilo koji broj osoba koje želite ignorirati. Kada završite, na vrhu kliknite "Zanemari".

Ali ponekad ignoriranje nije dovoljno. Kada javno objavljujete, svatko može komentirati vaš sadržaj, otvarajući vrata za ribolov trolova za +1. Srećom, Google je obnovio svoju funkciju "bloka", dajući vam bolji način za zaključavanje dosadnih korisnika.

Blokiranje nekoga na usluzi Google+

Kada blokirate osobe, nećete vidjeti njihov sadržaj, oni će biti uklonjeni iz vaših krugova (i proširenih krugova), oni vas neće moći spomenuti te će im biti zabranjeno gledanje ili komentiranje vašeg sadržaja,

Da biste nekoga blokirali, idite na njegov profil i kliknite "Blokiraj" na bočnoj traci. Potvrdite i uživajte u okusu osvete.

 

Ostavite Komentar